fbpx

אודות

המסעדה כשרה למהדרין בהשגחת הרבנות של נתניה.

"גאוצ'וס" הם הבוקרים הדרום אמריקאיים המגדלים בשדות המרעה הירוקים של דרום אמריקה את עגלי הבקר, ועל שמם נקראת למעשה המסעדה. סוד טעמו של הבשר ברשת "אל גאוצ'ו" טמון בבחירת נתחי הבקר, חיתוכם, יישונם במקררים מיוחדים בהם שוררת טמפרטורה מבוקרת, וצלייתם הייחודית על גריל פחמים, אשר מלטף את הבשר בארומה מיוחדת. המטבח הארגנטינאי, הפשוט אך אנין הטעם, מקבל כבוד ב"אל גאוצ'ו". ברשת מנסים לשמר את טעמיו, את דרך תיבולו ואת שילוביו עם המאכלים המוגשים לצידו, על-מנת ליצור עבור הלקוחות פינה ארגנטינאית אותנטית בישראל.

לרשת "אל גאוצ'ו", הפועלת בארץ כבר משנת 1982, סניפים רבים. סניף אל גאוצ'ו הכשר למהדרין השוכן במלון כרמל שבנתניה ממתין לאורחים הבאים אליו , לקוחותיו הנאמנים , עם תפריט מושקע, המתבסס על מנות הבשר האיכותי והמשובח המיובא מדרום אמריקה ומיושן במקררים מיוחדים במסעדה עצמה. על צליית האסאדו בסניף נתניה אמון חוסה ה-"פאריז'רו" הוותיק, אשר מנגן על הגריל כבר למעלה מעשור באירועים במסעדות אל גאוצ'ו. גם שאר חברי הצוות המנצח ישרתו אתכם באדיבות מחויכת ויענו על כל משאלותיכם.

בסניף, שהוא ללא ספק מהיפים במסעדות אל גאוצ'ו בישראל, שורה אווירה נפלאה והוא נושק לים התיכון עם נוף פנורמי מקסים אל החוף. במסעדת "אל גאוצ'ו" נתניה ניתן לערוך אירועים מרהיבים מלאי בשר עד 200 אורחים. במקום יש מסכי פלזמה, מסך ענק להקרנות מיוחדות באירועים, וחנייה חינם ובשפע. למסעדה גם אולם V.I.P ענק, בעל כניסה נפרדת מהמסעדה, המצויד במסך ענק למצגות למנהלים ואירועים. אולם ה-V.I.P יכול לארח עד 70 אורחים, וניתן לארח בו ארוחות בשר לערבי חברה, אירועים ועוד.